Bez zbraní do boje nepochoduj, na GR jsou další knihy

05.08.2015 19:38

Víte, co se říká. Bez peněz do hospody nelez. Vanda Cruize si to trochu upravila po svém - bez zbraní do boje nepochoduj. Proč? Protože je nájemná vražedkyně.

O tom je další z mých připravovaných knih nesoucí stejný název jako série, Vanda. Šestnáctiletá dívka pracuje v mafiánském podniku, kteří přijímají zakázky na zabíjení. Posty vrahů se dědí v rodinách z generace na generaci a ani Cruizovy to nevynechalo. Vanda i její bratr Viktor proto jezdí po celém světě a zabíjí. Spolu s pár dalšími přáteli, jejichž rodiny taktéž patří do vražedného koloběhu.
A to by nešlo, aby se neobjevil háček, že? Vše najdete v anotaci, která už je i na Goodreads.

A stejně tak tam najdete anotaci Virtuóza. Aneb můj další pokus o to napsat LGBT. Snažím se o především humorně zasazený příběh, kde samozřejmě bude nějaká ta tragédie v minulosti, takže to zatím nějak louskám, aby se to dalo číst a kluci se chovalo... no, jako kluci. Tak doufám, že vám ho budu moci někdy představit. :)

Jinak zdravím z dovolené, právě si užívám psaní v jižních Čechách. Tady je toho tolik, že to všechno neprocestujete ani za týden. :D

Adelle